- Reklama -

Pokud se to stane, tak se to stane, říká ke spekulacím ohledně své výměny Max Pacioretty

- Reklama -

Kapitán Montrealu Max Pacioretty se snaží soustředit pouze na věci, které může sám ovlivnit. V posledních dnech se totiž kupí množství zpráv o jeho možné výměně do jiného týmu.
„Prostě žijete svůj život a staráte se o svoji rodinu,“ říká Pacioretty. „Pokud se to stane, tak se to stane. Jsem velmi pyšný na úspěchy, kterých jsem s Montrealem dosáhl. Hraji tu už 10 let a nikdy jsem podobnou situaci nezažil. Vždycky jsem zažíval vzestupy a pády, ale nikdy jsem nebyl takhle dole,“ dodává.
Během soboty informoval Nick Kypreos z redakce kanadské televize Sportsnet o tom, že se Canadiens snaží aktivně svého kapitána vyměnit.
Trenér Claude Julien odmítl komentovat zvěsti ohledně Paciorettyho výměny. Nebál se však okomentovat jeho výkony, které jsou v poslední době velmi slabé, když v posledních 21 zápasech dokázal vstřelit pouze jediný gól.
„Spekulace jsou spekulace a nevím proč bych měl ty spekulace podporovat tím, že o nich budeme spolu mluvit. Mluvíme spolu o jeho hře a pracujeme spolu. Hráč je vždycky mým hráčem, dokud doopravdy neodejde. Takovéhle situace musíte umět přejít, pokud chcete být úspěšní. Myslím, že v Maxově situaci to jde velmi dobře,“ tvrdí lodivod Montrealu.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -