- Reklama -

Poslední mohykán. Winnipeg čeká ještě na jeden velký podpis

- Reklama -

Fanda NHL
Jen tři týdny zbývají do začátku tréninkového kempu, ale prodloužení spolupráce s Joshem Morrisseyem je v zápisníku vedení Winnipegu stále v kolonce nesplněných úkolů.
Třiadvacetiletý obránce zůstává chráněným volným hráčem. Spolu s ním spadají do této kategorie také útočník JC Lipon a brankář Eric Comrie, ti však strávili většinu uplynulého ročníku na farmě v AHL.
Morrissey pro deník Winnipeg Free Press přesto řekl, že o podpisu nové smlouvy před začátkem sezóny nepochybuje.
„Každý má svůj pohled na věc. Ale ze svého pohledu hráče, pohledu agenta a našich rozhovorů vím, že jde všechno skvěle. Každý věří, že se dohodneme a určitě to bude před sezónou,“ svěřil se jeden z klíčových beků Jets.
Fanshop týmu
„Momentálně na tom pracujeme. Každý hráč zvládá tyto záležitosti jinak, ale já se koncentruju na letní trénink. I když samozřejmě myslím i na kontrakt. Lhal bych, kdybych tvrdil opak,“ pokračoval rodák z Calgary.
Morrissey odmítl prozradit, zda se snaží s klubem dohodnout na dlouhodobé smlouvě nebo kratším přemosťovacím kontraktu. Loni si každopádně položil základy pro slušnou gáži, když ve své druhé plné sezóně v NHL zaznamenal sedm gólů a 19 přihrávek.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -