- Reklama -

Za 15 dní se uzavřou přestupy. Ottawa přemýšlí, jak naloží s trojicí útočníků

- Reklama -

Fanshop týmuLetošní Trade Deadline Day se blíží a to znamená, že to v hokejovém zákulisí vře. Ti šťastnější přemýšlí, jakým způsobem posílit svůj hráčský arzenál před vyřazovacími boji. Ti méně šťastní kalkulují, jak moc změnit svoji dosavadní soupisku. Podle náznaků to vypadá, že velmi brzo bude jasno v hlavním městě Kanady o budoucnosti tří důležitých útočníků Senators.
Matt Duchene, Mark Stone a Ryan Dzingel se v létě mohou stát nechráněnými volnými hráči, což znamená, že by za ně jejich dosavadní tým nezískal žádnou náhradu. Vedení Ottawy prokazatelně slíbilo ostatním klubům, že deset dní před uzavřením přestupů dají jednoznačnou odpověď, zda budou naslouchat případným nabídkám za tuto trojici forvardů nebo nikoliv.



Duchene získal 53 bodů ve 46 utkáních a již dříve jednal o prodloužení své smlouvy. Podle informací by se jeho agent měl opět sejít u jednoho stolu už toto pondělí. Stone vede klubovou produktivitu s 56 body, Dzingel nasbíral 41 bodů v 53 zápasech. O stavu jejich jednání nejsou známy bližší informace.
Senators jsou v současnosti na samém chvostu ligové tabulky se ztrátou propastných 16 bodů na play-off.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -