- Reklama -

Potvrzeno. Canes znemožnili Montrealu velkou krádež

- Reklama -

Carolina v neděli oficiálně vyrovnala nabídku Canadiens na pětiletou smlouvu v hodnotě 42,27 mil. dolarů pro chráněného volného hráče Sebastiana Aha.
Hurricanes měli podle pravidel NHL sedm dní na to, aby zareagovali na offer sheet, kterým chtěli Habs talentovaného forvarda přetáhnout do svého klubu. Majitel Caroliny Tom Dundon již dříve uvedl, že kanadský celek tímto pokusem pouze „ztrácel čas“.
O případu jsme vás informovali již ZDE.




21letý Fin odehrál v uplynulé sezóně 82 zápasů, v nichž si s 83 body stanovil své osobní maximum. V play-off pak přidal dalších pět gólů a sedm asistencí.
Aho uveřejnil na Twitteru prohlášení, v němž sice nabídku Canadiens ocenil, zároveň však napsal, že vždy zamýšlel pokračovat v Carolině.
Toto tvrzení je přitom v rozporu s vyjádřením hokejistova agenta Gerryho Johanssona, který ještě minulý týden řekl, že Aho chce na „100 procent“ hrát v Montrealu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -