- Reklama -

Potvrzeno! Kane míří do Kanady

- Reklama -

Kontroverzní útočník Evander Kane už není nechráněným volným hráčem. Ve čtvrtek oficiálně podepsal roční kontrakt s Edmontonem, který bude platit do konce aktuální sezóny.

Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet informoval, že smlouva zahrnuje plat 750 tis. amerických dolarů a podpisový bonus ve výši 625 tisíc.

Edmonton nebude podle podmínek smlouvy učinit s Kanem žádnou transakci bez jeho souhlasu.

K podpisu kontraktu došlo v den, kdy NHL oznámila, že ukončuje vyšetřování Kaneova překročení americko-kanadské hranice v čase, kdy mě být v karanténě. Pro nedostatečné důkazy nebude čelit žádnému disciplinárnímu trestu.

- Reklama -

Kane se stal nechráněným volným hráčem poté, co s ním po porušení protokolu v AHL ukončili smlouvu Sharks. Za ně tento ročník nehrál pro suspendaci po falšování dokladu o očkování.

Kane je problémovým hráčem mimo led, ale herně se mu daří. Ve své 12leté kariéře má průměr 28 gólů a 26 asistencí na jednu 82zápasovou sezónu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -