- Reklama -

Před Světovým pohárem prověří naši sílu Rusové

- Reklama -

Dva zápasy s Ruskem a jeden s výběrem mladíků ze Severní Ameriky – tak vypadá program přípravy české reprezentace před Světovým pohárem, který se uskuteční od 17. září do 1. října 2016 v Torontu. Tři tréninková utkání absolvují i všichni ostatní účastníci World Cupu.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Náš národní tým se s Rusy střetne nejprve 8. září v Petrohradě a poté o dva dny později před vlastními fanoušky v pražské O2 Aréně. Zápas proti mladým hvězdám NHL sehraje 14. září už v zámoří, konkrétně v Pittsburghu. Světový pohár odstartuje tři dny nato duely ve skupinách, kde na Čechy čeká Kanada, Spojené státy a výběr Evropy.
Oficiální rozpis přípravných zápasů dnes zveřejnili pořadatelé z NHL a NHLPA. Dalšími městy v Evropě, kde budou moci fanoušci výkvět světového hokeje spatřit, budou Helsinky a Göteborg. Na opačné straně Atlantiku se přípravná utkání odehrají ve třech městech USA a na třech stadiónech v Kanadě. Samotný World Cup bude hostit hala Air Canada Center (Toronto).
Rozpis přípravných zápasů před Světovým pohárem:
Čtvrtek 8. září
Finsko – Švédsko, Helsinky
Rusko – Česko, Petrohrad
Severní Amerika – Evropa, Quebec City
Pátek 9. září
USA – Kanada, Columbus
Sobota 10. září
Česko – Rusko, Praha
Švédsko – Finsko, Göteborg
Kanada – USA, Ottawa
Neděle 11. září
Severní Amerika – Evropa, Montreal
Úterý 13. září
USA – Finsko, Washington
Středa 14. září
Severní Amerika – Česko, Pittsburgh
Evropa – Švédsko, Washington
Rusko – Kanada, Pittsburgh
Foto: Miikka Skaffari

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -