- Reklama -

Před Torontem může být noční můra

- Reklama -

Toronto se musí rozhodnout o budoucnosti Austona Matthewse a to relativně rychle, pokud se chce vyhnout noční můře.

Terry Koshan z deníku Toronta Sun věří, že Maple Leafs po vypadnutí ve druhém kole play-off postihnou v létě změny. Nevěří však, že by součástí těchto změn byl i americký ostrostřelec.

25letý Američan se bude moci stát příští léto chráněným volným hráčem a podle Koshana by mělo být jeho upsání prioritou Kylea Dubase anebo nového generálního manažera, pokud by Dubas v této pozici nesetrval.

Chris Johnston z deníku Toronta Star je taktéž pro to, aby Leafs podepsali s Matthewsem novou smlouvu, přičemž věří, že by ji měl podepsat co nejdříve a s co nejdelším možným trváním.

- Reklama -

Podle něj se musí nejasná situace okolo managementu Maple Leafs vyřešit rychle, aby Matthews před svým rozhodnutím věděl, kdo bude ve vedení a jaké plány bude mít.

Dodatečnou pákou pro loňského držitele Hartovy trofeje je, že od 1. července bude mít plnou klauzuli o nevyměnitelnosti.

A právě před tímto termínem by se ho mělo Toronto podle Johnstona pokusit dotlačit k novému kontraktu. Jinak klub riskuje noční můru, při které by jej nemohl vyměnit a riskoval by, že by o superstar přišel v létě 2024 bez náhrady.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -