- Reklama -

Predátor Watson byl suspendován na neurčito

- Reklama -

Fanshop týmu
Útočník Nashvillu Austin Watson, který začal sezónu 18zápasovou stopkou, byl znovu suspendován. Tentokrát za nadměrné užívání alkoholu.
Sedmadvacetiletý Američan byl umístěn do druhé fáze léčebného programu NHL a NHLPA, během něhož nebude pobírat plat a z něhož může být uvolněn až po rozhodnutí zodpovědných osob.

Predators v této souvislosti vydali prohlášení, ve kterém vyjádřili nad celou situací svou lítost.
„Jsme vděční NHL a NHLPA za jejich činnost a budeme s nimi spolupracovat stejně tak, jako budeme pokračovat v podpoře Austinovi a jeho rodině v těchto těžkých časech,“ stojí v textu zveřejněném na sociálních sítích.
Watson byl suspendován už v září 2018 na 27 utkání za domácí násilí, kterého se měl dopustit na své přítelkyni (čtěte ZDE). Trest mu byl později redukován na 18 duelů.
Michiganský rodák zveřejnil na svém instagramovém účtu 11. ledna příspěvek, v němž přiznal, že se už od svých 18 let potýká s úzkostí, depresí a alkoholismem. Zároveň však uvedl, že je v současnosti střízlivý a snaží se vést „zdravý životní styl“.
V tomto ročníku naskočil Watson do 34 střetnutí s bilancí sedmi gólů a 13 bodů.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -