- Reklama -

Preds se potýkají s těžkou ztrátou

- Reklama -

Nashville nebude mít v prvních dvou zápasech série prvního kola play-off proti Coloradu k dispozici svého gólmana Juuseho Sarose, kterého trápí zranění dolní části těla.

Brankářská opora Predators vynechala poslední dva zápasy základní části a trenér John Hynes v pondělí informoval, že nebude k dispozici ani v prvních dvou duelech play-off. Neoznámil však, zda bude v úterý chytat David Rittich alebo Connor Ingram.

„Juuse vynechá první dva zápasy a potom se uvidí, co bude dál,“ poznamenal Hynes. „Věnuje se rehabilitacím a jeho stav se zlepšuje.“

Saros měl v základní části bilanci 38-25-3 a kryl 91,8 procent střel. Rittich při bilanci 6-3-4 kryl 88,6 procent střel a Ingram měl bilanci 1-2-0 a úspěšnost 87,9%.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -