- Reklama -

Preseason news: Flames si plácli s bývalým Olejářem, Stafford končí

- Reklama -

Někdy je nám Ledová tříšť malá. Přinášíme vám ve zkratce další novinky z posledních dnů preseason.
Útočník Tobias Rieder, který byl v Calgary na zkoušce, si vybojoval s týmem roční dvoucestný kontrakt. 26letý Němec odehrál poslední sezónu v Edmontonu, kde ale za 67 utkání nevstřelil ani jeden gól.



A ještě jedna novina z tábora Flames. Klub jmenoval do pozice asistenta generálního manažera Chrise Snowa. 38letý Američan pracuje pro Plameny od roku 2011 a doposud měl na starost analytické oddělení.


Obránce Dawson Barteaux podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu s Dallasem, který jej loni draftoval ze 168. místa. 19 Kanaďan působil loni v týmu Red Deer ve WHL.


Útočník Scott Sabourin podepsal s Ottawou roční dvoucestný kontrakt v hodnotě 700 000 dolarů. 27letý Kanaďan na svou premiéru v NHL stále čeká. Zatím pouze brázdil kluziště AHL.

- Reklama -


Forvard Drew Stafford si kontrakt v kempu Minnesoty nevybojoval. Wild jej v pátek z přípravy vyřadili. 33letý Američan hájil v minulém ročníku barvy New Jersey, za něhož naskočil do 57 duelů se ziskem 13 bodů (5+8).


Neuspěl ani útočník Anton Burdasov, který pokoušel štěstí v Edmontonu. V sobotu jej klub z jeho zkušební smlouvy uvolnil.  28letý Rus strávil posledních deset sezón v KHL. Loni odehrál za Ufu 50 utkání s bilancí 19 branek a 31 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -