- Reklama -

Příští rok se do finale vrátíme, tvrdí Subban

- Reklama -

Nashville Predators předvedli v play off úchvatnou jízdu. Z pozice nejhůře nasazeného mužstva postupně vyprovodili Chicago, St. Louis a Anaheim a probojovali se až do finále Stanley Cupu, kde nestačili na Pittsburgh. Obránce Pernell Karl Subban si je ale jistý, že si Predátoři letošní pouť za rok znovu zopakují.
„Příští rok se sem (do finále) vrátíme. Máme mladý tým a spoustu kluků, kteří předtím odehráli jen pár zápasů v základní části, vyřazovacích bojích a momentech, kdy se bojovalo o Pohár. Odneseme si z toho spoustu zkušeností a příští rok se vrátíme,“ tvrdí odhodlaně Subban.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Jako dítě sníte o pozdvižení Stanley Cupu nad hlavu,“ pokračuje olympijský vítěz ze Soči 2014. „Většině z nás se sny pravděpodobně vyplní milionkrát. Stojí to za houby, když si uvědomíte, že jsme byli tak blízko, jen dvě utkání od výhry, 120 minut od pozvednutí Poháru. Povedla se nám spousta věcí a pro náš celek to byla ohromná cesta,“ dodává osmadvacetiletý bek.
Klub z Tennessee se v play off opíral o skvělé výkony brankáře Pekky Rinneho.
„Přistupoval jsem k tomu jako k jedinečné životní šanci. Nikdy nevíte, kdy se vám naskytne další příležitost. Myslel jsem jen na Stanley Cup, snil jsem o něm a hrál o něj. Je těžké přijmout prohru a vyrovnat se s ní. Jsem opravdu pyšný na tenhle tým a způsob, jakým jsme hráli a jak jsme se v sériích dokázali vyrovnat s nepřízní osudu,“ nechal se slyšet finský gólman.


Jak bylo řečeno výše, Preds do play off vstoupili z posledního postupového místa a moc se s nimi nepočítalo. Zvlášť, když je v prvním kole čekali Černí Jestřábi z Chicaga.
„Jako šestnácté nasazené mužstvo jsme měli vypadnout hned v úvodu. Každý nás odepsal. Tenhle tým si věřil v průběhu celého play off bez ohledu na to, kdo proti němu stál. Podle mě jsme se toho hodně naučili jeden o druhém, o sobě a také o našich schopnostech. Příští sezonu budeme mít velká očekávání. Byla to skvělá jízda,“ říká zadák Ryan Ellis.

- Reklama -

Bude vás zajímat:


Optimisticky na porážku hledí i kapitán Nashvillu Mike Fisher.
„Myslím si, že jsme se jako tým dozvěděli spoustu věcí – jak hrát, jak se semknout jako jeden muž, jak si navzájem věřit. Pramení z toho jenom pozitiva. Samozřejmě jsme zklamaní. Nikdy není jednoduché prohrát, ale podle mě jsme si toho jako klub hodně odnesli. Hráči si do budoucna vezmou spoustu lekcí,“ uzavírá lídr Predátorů.

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -