- Reklama -

Proběhlo několik trejdů. Měnily se i hvězdy

- Reklama -

Ve středu se otevřel trh s volnými hráči, proběhlo ale také několik trejdů. Vyměňovaly se i hvězdy.

San Jose se vzdalo obránce Brenta Burnse a centra Lanea Pedersona za útočníka Stevena Lorentze, brankáře Euteho Makiniemiho a podmínečnou volbu ve třetím kole draftu 2023. Sharks si udrželi i 33 procent Burnsova platu.

Hurricanes ve středu získali také útočníka Maxe Paciorettyho od Vegas. Spolu s ním putoval do Raleigh i obránce Dylan Coghlan. Ke Golden Nights přitom směřovalo pouze tzv. vyrovnání.

Washington získal útočníka Connora Browna z Ottawy, které za něj stačila volba ve čtvrtém kole draftu 2024

- Reklama -

Arizona obchodovala s obráncem Patrikem Nemethem, kterého poslala k Rangers spolu s volbou ve druhém kole draftu 2026 a podmínečnou volbu ve druhém kole draftu 2026. Opačným směrem putoval Ty Emberson.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -