- Reklama -

Problémový Kessel. Pittsburgh se ho pokouší zbavit

- Reklama -

Fanshop týmu
Z Phila Kessela se stává v Pittsburghu persona non grata. O problémech amerického útočníka informoval Mark Madden z lokální rozhlasové stanice 105,9 FM.
Kessel chtěl údajně hrát natrvalo v útoku s Jevgenijem Malkinem, čemuž nebylo vyhověno. Spor mezi třicetiletým forvardem a trenérem Mikem Sullivanem měl dospět až ke snaze Penguins hokejistu vytrejdovat.

Podle Rona Cooka z deníku Post-Gazette se Kesselův vztah k velínu lavičky pokazil také kvůli jeho slabším výkonům v play-off. Žurnalista přesto věří, že jednu z ikon klubu uvidíme v Pittsburghu i v příští sezóně.
Výměna je totiž pro generálního manažera Jima Rutherforda těžkým oříškem. Kesselova smlouva, jež bude z platového stropu ročně odečítat 6,8 miliónů dolarů, bídné výkony v bojích o Stanley Cup a komplikovaná hráčova povaha mu práci rozhodně neulehčí.
Kesselovi, který v říjnu oslaví své 31. narozeniny, končí kontrakt až v roce 2022.
Titulní foto: Icon Sportswire
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -