- Reklama -

Proboha, jasně, že jsem měl s Duboisem konflikt, prozradil Tortorella

- Reklama -

Hlavní trenér Columbusu John Tortorella byl opět otevřený a přímočarý, když rozebíral nedávný trejd Pierre-Luca Duboise do Winippgegu.

Výměnu si připomeňte ZDE.

„Jestli jsem měl s Lucem konflikt? Proboha, jasně, že ano,“ uvedl pro Christine Simpsonovou ze stanice Sportsnet. „Povím vám upřímně, že pokud tu nechce někdo být, je to pro mě těžce stravitelné.“

„Řeknu vám toto. Myslím si, že dnešní sportovci nic nevydrží. A pokud jde o posazení hráče na lavičku, udělal bych to zase.“

- Reklama -

Tortorella rozhodnutím nechat sedět Duboise po většinu jeho posledního zápasu v týmu stimuloval situaci k tomu, aby se výměna urychlila.

Dubois přesto po trejdu uvedl, že Tortorella nebyl důvodem, proč chtěl z Ohia odejít.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -