- Reklama -

Proč Kessel skončil v Pittsburghu? Prý za jeho trejdem stál Malkin

- Reklama -

Fanshop týmuVedení Pittsburghu Penguins čelilo po uplynulém ročníku jakési Sophiině volbě. Bylo jim jasné, že se budou muset rozloučit s jednou z hvězd svého týmu – Jevgenijem Malkinem nebo Philem Kesselem. Odnesl to nakonec druhý jmenovaný, který putoval do Arizony za Alexeje Galčenjuka. Rob Rossi z The Athletic přišel se zákulisními informacemi o pozadí tohoto trejdu.
Jevgenij Malkin podle zámořského novináře před letošním draftem zatlačil vedení Tučňáků do kouta. Buďto Kessel nebo on musí pryč. Pikantní na této zvěsti je to, že Kessel s Malkinem často hráli ve stejné formaci na ledě a byli spolu úspěšní. Rozbuškou jejich nesouladu se staly spory amerického útočníka s hlavním koučem Mikem Sullivanem, který negativně ovlivňoval i Malkina. Ruský centr prý cítil, že Kessel je uspokojen dvěma vítězstvími ve Stanley Cupu a prioritou jsou pro něj nyní jeho osobní statistiky. Asistent kapitána Penguins se bál, že se stejně bude pohlížet i na něj.
Malkin popřel veškeré tyto drby. Ruského snajpra se podle nepotvrzených zpráv zastal i kapitán týmu Sidney Crosby, čímž generálnímu manažerovi Jimu Ruthefordovi vcelku ulehčil práci. Neshody v pohledu na hru obou zmíněných kohoutů občas vypluly na povrch. V Pensylvánii bylo evidentně velmi horké léto


Titulní foto: Icon Sportswire
 
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -