- Reklama -

Pronger opustil Panthers

- Reklama -

Někdejší legendární obránce Chris Pronger opustil organizaci Floridy Panthers i celou NHL, aby vložil své úsilí do budování rodinné cestovní kanceláře.
Zprávu zveřejnil ve středu klub.


45letý Kanaďan pracoval pro klub od roku 2017, kdy byl jmenován do pozice viceprezidenta pro hokejové operace.
„Chceme Chrisovi poděkovat za jeho neocenitelný přínos pro organizaci Floridy Panthers,“ stojí v tiskovém prohlášení Cats. „Od svého příchodu se ujal své úlohy s velkou vášní a poskytl našemu mužstvu svěží a unikátní perspektivu. Byl to pravý profesionál, šampión a hrdý chlap.“
„Během tří let s týmem jsem dostal příležitost růst nejen ve své pozici, ale také – a to je důležitější – jako osobnost,“ uvedl ve středu bývalý zadák. „Přeju Panthers v blížícím se play-off a dalších letech jen to nejlepší.“
Pronger, jehož hokejové curriculum vitae zdobí Stanley Cup, olympijské zlato i titul mistra světa, odehrál v NHL 1 167 zápasů se ziskem 698 bodů (157+541). Během své kariéry oblékal dresy Hartfordu, St. Louis, Edmontonu, Anaheimu a Philadelphie.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -