- Reklama -

Proti Bostonu jsme očekávali postup, to samé očekáváme proti Rangers, prohlašuje kapitán Ottawy Karlsson

- Reklama -

Ottawa Senators si v prvním kole poradili v šesti zápasech s Bostonem Bruins. Nyní je čekají New York Rangers. Na pořadu dne není nic jiného než postup do finále Východní konference. Pak se může stát cokoli. Otázka „Proč ne my?“ se v kabině Senators ozývá velmi často. Klade si ji i kapitán týmu Erik Karlsson.
„Podle mě k tomu takto přistupuju po celou sezonu. Myslím si, že všichni k tomu tak přistupují. Trvalo velmi dlouho, než jsme dostali tam, kde teď jsme. Pracovali jsme hodně tvrdě na tom, abychom se v této pozici nacházeli. Ještě nám zbývá odvést kupa práce,“ říká Karlsson.
„V první sérii proti Bostonu jsme očekávali vítězství. To samé očekáváme i proti Rangers,“ dodává odhodlaně švédský obránce.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Musíme se tlačit dopředu, nebude to jednoduché, ale věřím, že na to máme a že jsme to už předvedli, nejen já. Starám se o svou část a dělám vše pro to, abych byl co nejlepší. To samé vyžaduju od ostatních. Cítím, že jsme tomu na cestě,“ věří šestadvacetiletý bek.
Karlsson po posledním duelu s Medvědy prozradil, že si 28. března na ledě Philadelphie při blokování střely přivodil dvě vlasové zlomeniny v levé patě, s nimiž odehrál celou sérii prvního kola vyřazovacích bojů.
V play-off je velmi neobvyklé, aby hráči veřejně komentovali své zdravotní potíže.
„Unavovalo mě o tom mluvit a pravděpodobně už mě to nadále nijak neovlivní. Stalo se to a cítil jsem, že už to odeznívá, místo toho, aby to přetrvávalo. Na tajemství moc nedbám,“ tvrdí opora zadních řad Senators.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Karlsson a spol. se mohou plně koncentrovat na souboj s Jezdci.
„Jde o vysoce produktivní tým. V jejich hře nejsou žádné nedostatky. Žádné opravdové slabiny. Není to tak, že byste si řekli: ‚Dobře, jejich třetí či čtvrtá lajna má mezery, nebo mají zraněné hráče anebo hodně spoléhají na čtyři obránce, zatímco pátý bek… Nebo že by jejich brankář byl průměrný.‘ Ne, všechno je opravdu dobré. Tohle bude o poznání větší test,“ uvědomuje si kouč Senators Guy Boucher.
Boucher po postupu do druhého kola Stanley Cupu neopomněl na ottawském letišti pozdravit fanoušky

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -