- Reklama -

Provorov terčem kritiky. Chtěl nám odrovnat gólmana, tvrdí Krueger

- Reklama -

Hlavní kouč Buffala Ralph Krueger je přesvědčen, že obránce Flyers Ivan Provorov by měl být ligou potrestaný za kolizi s brankářem Carterem Huttonem.

Provorov vrazil do gólmana v úvodu druhé třetiny poté, co jej do brány postrčil zadák Sabres Brandon Montour. Ralph ale věří, že Rus měl při pádu zlé úmysly.

„Když se podíváte na způsob, jakým nastavil loket, tak musel vědět, co činí,“ cituje trenéra portál The Athletic. „Je to čtvrtý zápas, ve kterém byl náš hráč cílem násilného úderu do hlavy a doufáme, že při tomto už dojde k nějakému konání.“

Hutton se z kolize otřepal a druhou třetinu dochytal. Ve třetím dějství jej však již nahradil Jonas Johansson. Provorov za zákrok nebyl penalizován.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -