- Reklama -

Rána pro Bruins. Začátek sezóny nestihnou Pastrňák a Marchand

- Reklama -

Útočník Bruins David Pastrňák se podrobil operaci kyčle a zmešká úvod nového ročníku NHL. Zákrok podstoupil 16. září, Boston Bruins o něm informovali až nyní. Rekonvalescence české hvězdy by měla trvat pět měsíců.
Nový ročník NHL je aktuálně naplánován na 1. ledna.
V uplynulé sezóně se stal Pastrňák nejlepším střelcem NHL. V základní části NHL vstřelil 48 gólů stejně jako ruský kanonýr Alexandr Ovečkin z Washingtonu a společně získali Maurice „Rocket“ Richard Trophy. 24letý rodák z Havířova si vylepšil osobní rekord i 47 asistencemi ze 70 zápasů.
O začátek NHL přijde i další bostonská opora Brad Marchand. Kanadský útočník absolvoval rovněž v polovině minulého měsíce operaci kýly, ze které by se měl zotavit za čtyři měsíce.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -