- Reklama -

Rangers si chtějí upsat Hayese na delší dobu

- Reklama -

Fanshop týmu
Kevin Hayes vstupuje do sezóny posvěcené pouze ročním kontraktem, není ale vyloučeno, že se jeho působení v New Yorku Rangers prodlouží.
Mnoho lidí vidělo krátkodobou smlouvu jako příležitost pro Jezdce vydělat na Hayesovi během budoucí přestupové uzávěrky. Ve Velkém jablku však nad odchodem šestadvacetiletého útočníka neuvažují.
„Jedná se o roční kontrakt, ale jak už jsem řekl Kevinovi, rádi bychom si ho tu udrželi déle,“ sdělil generální manažer Jeff Gorton Larry Brooksovi z deníku New York Post. „Řekl mi, že tu chce být, takže mu dáme šanci ukázat se v kempu ve skvělé formě. Dejme mu šanci být lídrem, zažít velký ročník a potom uvidíme.“

Bostonský rodák odehrál v uplynulém ročníku 76 zápasů, v nichž nasbíral 44 bodů a s 25 góly si stanovil své nové osobní maximum. O jeho aktuální smlouvě podepsané v létě čtěte více ZDE. Novou bude moci podepsat až od 1. ledna 2019.
Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -