- Reklama -

Rangers, Vegas i Edmonton ztratili výrazné hráče

- Reklama -

Fanda NHLHned trojici nových marodů má po uplynulých zápasech NHL. Zařadili se mezi ně Chris Kreider, který nedávno podepsal nový kontrakt s týmem z Manhattanu, Mark Stone z Vegas a i uzávěrková posila Oilers Mike Green.
Kreider je ze zmiňované trojice zraněný asi nejvážněji, když si zlomil chodidlo. Zkušeného křídelníka zranila střela obránce Flyers Philippe Myerse. Klub zatím nevydal žádný odhad, jak dlouho bude útočník chybět.
Mark Stone chyběl Rytířům už v posledním duelu proti Sabres. Podle zpráv se nezúčastnil už čtvrtečního tréninku, je tak pravděpodobné, že své zranění si přivodil ve středečním utkání s Oilers. Podle vyjádření klubu se jedná o zranění v dolní části těla a stejně jako v Kreiderově případě klub nevydal odhad, jak dlouho bude útočník mimo hru.
Ofenzivní obránce Mike Green v pondělí změnil dres, když se stěhoval z Detroitu do Edmontonu. Zkušený bek ale stihl doposud v Kanadě odehrát necelé dva zápasy. Kanadský zadák si poranil koleno ve středečním utkání s Vegas. Lékařský tým odhaduje jeho absenci na 3-4 týdny.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -