- Reklama -

Rask a Boston? O smlouvě zatím nemluvíme, uvedl prezident klubu

- Reklama -

Tuukka Rask z Finska, do minulé sezony neodmyslitelná jednička Bostonu Bruins, se stále zotavuje z operace kyčle. Čtyřiatřicetiletý Fin pravidelně chodí na led s A-týmem Bruins a dokonce byl záložním gólmanem na tribuně 6. prosince, když nynější gólman Bostonu Linus Ullmark nemohl nastoupit kvůli zranění.

Od té doby pravidelně trénuje s týmem, návrat do kolotoče NHL je však nejspíše stále v nedohlednu a to nejen kvůli prodloužené vánoční pauze kvůli koronaviru.

„Vím, že se spolu Don (Sweeney, GM Bostonu) a Tuukkův agent bavili. Nemyslím si ale, že jejich tématem už byl nový kontrakt. Nejdřív ho určitě chtějí vidět v plném nasazení na tréninku,“ komentoval situaci prezident klubu a někdejší výtečný útočník Bruins Cam Neely.

Rask po uplynulé sezoně absolvoval operaci kyčle, predikovaný návrat zněl leden-únor roku 2022. Finský brankář už dříve prohlásil, že do NHL se vrátí pouze v dresu Bruins. Pomalými krůčky si svůj návrat chystá, ale současné zastavení zápasů NHL kvůli koronaviru mu rozhodně při tom nepomáhá.

- Reklama -

„Bohužel kvůli tomu, co se nyní děje, nemá potřebný trénink. Myslím, že právě na to se těšil – že v průběhu prosince a ledna se dostane do pořádného tréninku a navnadí se na nejdůležitější část sezony,“ myslí si prezident Bostonu Neely.

Titulní fotka: Icon Sportswire

 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -