- Reklama -

Ray mi už poslal textovku, pochlubil se nadšený Pastrňák

- Reklama -

Fanshop týmu
Bostonský snajpr David Pastrňák zažil další úspěšný večer, když byl v sobotu vyhlášen nejužitečnějším hráčem Utkání hvězd NHL. A to i navzdoru tomu, že jeho výběr Atlantické divize ve finále padl 4:5.
23letý rodák z Havířova se stal prvním Čechem a čtvrtým hráčem v historii Bruins po Bobbym Orrovi, Rayi Bourqueovi a Billu Guerinovi, který ocenění získal. „Je to něco velkého. Ray už mi poslal textovku. Je to neuvěřitelné,“ uvědomil si Pastrňák, do jaké společnosti se dostal.

Buď IN. Tuhle značku doporučuje PASTA!


Jeho prvenství měli na svědomí fanoušci, kteří mu v anketě na Twitteru dali 36 procent hlasů. Čech tak dostal přednost před Matthewem Tkachukem z Calgary (27 procent), Leonem Draisaitlem z Edmontonu (20) či Anthonym Duclairem z Ottawy (17).
„Jsem překvapený. Čekal bych, že MVP získá někdo z vítězného týmu,“ prohlásil Pastrňák, který zároveň s 37 brankami vládne tabulce střelců NHL.
„Byla to velká zábava. Byl bych šťastnější, kdybychom vyhráli, ale je to hlavně zábava pro fandy. Pro ně se to dělá a snad si to užili tak jako my,“ dodal šikovný křídelník.
Během sobotního večera měl Pastrňák celkovou bilanci 4+2. V semifinále proti Metropolitní divizi zazářil především při gólové akci obránce Tampy Bay Victora Hedmana a následně před Bradenem Holtbym nezaváhal ani sám. Hattrick při výhře 9:5 pak dotvořil do prázdné branky.


Největší pozornost si však vysloužil ve finále, když se neskutečným bekhendovým blafákem do sítě Jacoba Markströma z Pacifické divize postaral o vrchol večera.


„Člověk měl čas na to, aby si tady vyzkoušel pár věcí, které při normálním zápase nemůže,“ uvedl Pastrňák na následné tiskové konferenci. „V týmu jsme si sedli a vytvořili jsme dobrou partu.“
„Pasta“ má teď ještě několik dnů na odpočinek. Na All-Star víkend totiž pro Bruins navazuje povinné pětidenní volno, po němž je čeká v pátek 31. ledna duel na ledě Winnipegu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -