- Reklama -

Raymonda má každý rád. Senators kauzu se skandálním videem neřeší

- Reklama -

Útočník Ottawy Matt Duchene se v úterý poprvé od zveřejnění videa, v němž zesměšňuje asistenta trenéra Martina Raymonda, postavil před novináře. Odvahu čelit otázkám reportérů vzal po vysoké výhře nad New Jersey (podrobnosti k zápasu ZDE).
„K tématu můžu pouze říct, že chci využít této příležitosti, abych se Martymu Raymondovi hluboce omluvil,“ citoval Duchenova slova Murray Pam z portálu Sporting News Canada. „Je to nesmírně bezva člověk, dobrý kouč, a nezasloužil si, co jsem o něm řekl,“ kál se elitní forvard.




Urážlivé a dehonestující výroky zaznamenané během říjnové jízdy v autě služby Uber si připomeňte v našem příspěvku.
Zámořská média překvapilo, že žádný ze sedmi hráčů, kteří na výbušném videu figurují (Duchene, Chabot, Wideman, White, Formenton, Tierney a DeMelo), nevystoupil před žurnalisty dříve. Útočník Mark Stone k tématu přitom uvedl, že o záběrech věděl klub ještě předtím, než začaly kolovat na internetu.
„Byli jsme s videem srozuměni dlouho před jeho uveřejněním,“ řekl Stone pro kanadskou stanici TSN. Během úterního setkání s médii pak dodal, že celou záležitost považuje klub za uzavřenou.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -