- Reklama -

Rittich se stěhuje do Toronta

- Reklama -

Toronto si upevnilo gólmanské stanoviště, když získalo z Calgary brankáře Davida Ritticha. Ten stál Flames obětování volby ve třetím kole příštího draftu.

28letý Čech, který vydělává 2,75 mil. dolarů a po sezóně bude moct být nechráněným volným hráčem, má v tomto ročníku bilanci 4-7-1, úspěšnost 90,4 procenta a průměr 2,90 branky na utkání.

Rittich, který se nachází ve své třetí plné sezóně v NHL, přišel před touto v Calgary o post jedničky kvůli podepsání Jacoba Markströma.

Maple Leafs se k angažování Čecha rozhodli po nepříznivých informacích ohledně stavu jejich Frederika Andersena, který byl o víkendu se zraněním v dolní části těla umístěn na listinu dlouhodobě zraněných hráčů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -