- Reklama -

Rivalita půjde stranou, slavní mladíci jsou natěšení na spolupráci při All-Star víkendu

- Reklama -

Minulou sobotu si proti sobě zahráli jako hvězdy svých týmů v bitvě o Albertu mezi Edmontonem a Calgary a o tomto víkendu z nich budou spoluhráči. Connor McDavid a Johnny Gaudreau nastoupí za tým Pacifické divize během All-Star Game v Los Angeles.
„Bude to zábava. Hrát hokej tři na tři je vždycky legrace. A teď tam navíc budou ti nejlepší z nejlepších. Bude to můj první All-Star Game a moc nevím, co od toho čekat. Snad to bude dobře strávený čas,“ těší se kapitán Edmontonu Connor McDavid.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


McDavid loni chyběl, protože v době zápasu v Nashvillu se léčil ze zlomeniny klíční kosti, proto si to tentokrát chce pořádně užít.
„Nad tím formátem, že se hraje jen ve třech, jsem zase tolik nepřemýšlel. V Edmontonu se nám v tomhle ohledu docela daří a tady navíc budou samí skvělí hráči. Všechny divize jimi budou nacpané,“ dodal McDavid, jednička draftu 2015.
A v Los Angeles budou i další mladičké hvězdy. Například devatenáctiletý Auston Matthews z Toronta, Seth Jones z Columbusu, nebo Nathan MacKinnon, a Johnny Gaudreau. Pro posledně jmenovaného to bude už třetí účast na All-Star Game.
„Jsem nadšený, že toho znovu mohu být součástí. Loni se nám dokonce podařilo vyhrát. Je to pokaždé zábava a jsem vděčný, že u toho znovu budu a hrdý, že budu reprezentovat Flames,“ tvrdí třiadvacetiletý útočník Calgary, který si formát 3 na 3 nemůže vynachválit.
„Miluju to. Máte na ledě tolik místa. Musíte být s pukem šikovní a trochu si pohrát. Na druhou stranu si zase musíte dávat pořádný pozor v obraně, ale každopádně je to velká zábava,“ dodal „Johnny Hockey„.
S McDavidem se od léta potkávají častěji než s ostatními soupeři. Společně nastoupili za tým Severní Ameriky na Světovém poháru a na začátku nového ročníku NHL pak proti sobě nastoupili dvakrát v kanadském derby.
„Na All-Star jde ale hlavně o zábavu. Rivalita půjde stranou a budeme si to chtít hlavně užít. Všichni budeme ve stejných bruslích. Budou tam naše rodiny a přátelé a pro každého hráče je pocta tam hrát. Je to speciální událost,“ těší se Gaudreau.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -