- Reklama -

Rozčarovaný Seguin. Dallas se zahleděl do Karlssona a na něj nemá čas

- Reklama -

Fanda NHL
Fanshop týmu
Tyler Seguin si postěžoval na svého zaměstnavatele. Hvězdný útočník se může stát příští léto nechráněným volným hráčem, ale rozhovory s Dallasem o prodloužení spolupráce váznou. Stars mají nyní jiné priority.
„Nic se neděje. Celé léto jsme o tom nemluvili. Je to zklamání,“ povzdechl si šestadvacetiletý Kanaďan Johnu Matiszovi z portálu theScore. „Myslel jsem si, že na konci léta už budu mít vzrušující novinky, o kterých si popovídáme.“
NEPŘEHLÉDNĚTE: Není to pravda! Karlsson se ohradil proti tvrzení médií
Seguin vstupuje do posledního roku své šestileté smlouvy s průměrnou roční gáží 5,75 mil. dolarů. Jeho cílem je podpis dlouholetého kontraktu, vedení Dallasu má však zrak upřen jinam. Texaský celek stále pomýšlí na akvizici obránce Erika Karlssona z Ottawy a podle Nicka Kypreose ze stanice Sportsnet je právě tohle důvod, proč se zatím špičkový forvard nové smlouvy domáhá marně.
Seguin byl v uplynulé sezóně se 78 body druhým nejproduktivnějším hráčem Dallasu, když zaostal jen o jeden bod za kapitánem Jamiem Bennem. Očekává se, že s podpisem příštího kontraktu si svůj plat přibližně zdvojnásobí.
Titulní foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -