- Reklama -

Rozjetý Columbus může zbrzdit ztráta v obraně

- Reklama -

Fanshop týmu
Obránce Blue Jackets Seth Jones zmešká vinou zranění kotníku zatím nespecifikovanou dobu. 25letý Američan přišel k újmě v sobotním utkání proti Coloradu.


Jeho absence je pro Columbus citelnou ztrátou, jelikož je v tomto ročníku s průměrným ice timem nad 25 minut nejvytěžovanějším hráčem týmu. Dařilo se mu i bodově, když nasbíral v 56 zápasech 30 bodů, a k tomu byl také nominován na lednové Utkání hvězd.
Na základě jeho vyřazení ze soupisky povolal klub z AHL Gabriela Carlssona, jehož Blue Jackets získali v prvním kole draftu 2015, a Liama Foudyho z OHL.
Columbus zažívá vydařené období, když má z posledních 27 klání bilanci 19-3-5. Důležitým prvkem úspěchu je právě obrana a také gólman Elvis Merzlikinš, jenž z posledních 10 zápasů pětkrát vychytal nulu. O jeho příběhu čtěte více ZDE.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -