- Reklama -

Rozloučí se Flyers s jedním z klíčových beků?

- Reklama -

Fanshop týmu
Obránce Flyers Shayne Gostisbehere, který byl v posledních dvou sezónách předmětem přestupových spekulací, stále nemá své místo jisté. Informaci přinesl Jordan Hall ze stanice NBC Sports Philadelphia.
27letý Američan má i navzdoru poklesu produktivity cenu, která už nemusí na trhu stoupat, a Letci by se nyní mohli pokusit maximalizovat návratnost takovéto výměny.
„Jsem v úžasu z toho, jak často jej podle médií trejduju,“ okomentoval v únoru ironicky zvěsti generální manažer Chuck Fletcher. „Skutečně nedává význam, abych nyní vyměnil jednoho z našich kmenových zadáků, aniž bych za něj dostal adekvátní náhradu.“
Hall však stále vidí možnost, že se bude Gostisbehere stěhovat.
Týmy mohou lákat jeho ofenzivní schopnosti a relativně výhodný kontrakt, který platí ještě tři sezóny a zatěžuje platový strop sumou 4,5 mil. dolarů.
Pravděpodobnost trejdu může zvýšit i případná nová smlouva pro 33letého Justina Brauna, který pomohl po příchodu ze San Jose vyladit philadelphskou defenzívu.
Pensylvánský celek by mohl Gostisbeherovu výměnu použít na vylepšení dalších pozic. Obranu má totiž poměrně zajištěnou, když mu rostou talenty jako Jegor Zamula či Cam York.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -