- Reklama -

Rytíř Stone je připraven

- Reklama -

Pokud se sezóna 2019/20 obnoví, je křídelník Vegas Mark Stone připraven naskočit po vyléčeném zranění znovu do hry.
27letý Kanaďan byl vinou zranění dolní části těla odsunut 1. března na marodku, přičemž jeho stav se tehdy posuzoval na týdenní bázi. Nyní je připraven na návrat.
„Jsem v pořádku, vyléčený,“ citují jej klubové stránky. „Stále je tu přede mnou pár malých překážek, ale celkově jsem v dobré kondici. Už chci znovu hrát hokej.“
„Nepamatuju si přesný den, kdy jsem se zranil, ale cílil jsem za návratem po čtyřech týdnech. Je šílené, jak se věci mohou vyvíjet. Ale jsem rád, že jsem zdravý a cítím se 100procentně,“ dodal rodák z Winnipegu.
Stone zmeškal před přerušením ročníku šest zápasů. V první sezóně za Golden Knights naskočil do 65 duelů se ziskem 63 bodů, což jej řadí v týmových statistikách na druhé místo.
Vegas zůstává v tabulce pouhé tři body za prvním místem v Pacifické divizi, které okupuje Edmonton.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -