- Reklama -

Šampioni Stanley Cupu z Los Angeles obdrželi vítězné prsteny

- Reklama -

Nejslavnější hokejovou trofej na světě vybojovali hokejisté Los Angeles Kings už v červnu, teprve nyní ale obdrželi tradiční prsteny pro šampiony. V pondělí, tedy pouhé dva dny před startem sezóny, ve které budou titul obhajovat, převzali hráči šperk, který jim bude připomínat triumf z ročníku 2013-14.


Ve středu vstoupí Králové ve své hale Staples Center do nového ročníku NHL duelem se San Jose. Asi není potřeba připomínat, že právě sérií s tímto soupeřem zahájili Kings své vítězné jarní tažení vyřazovací částí. A dokázali se vyhrabat ze stavu 0:3 na zápasy.
Před dvěma lety dokázali hráči Los Angeles vybojovat pro město první Stanley Cup v historii, letos přidali do sbírky další vítězný prsten. Během play off se vypořádali se všemi překážkami a postupně odklidili z cesty za pohárem San Jose, Anaheim, Chicago a New York Rangers.


Každý hráč obdržel malou modrou krabici od Tiffanyho s cenným obsahem. Uvnitř se skrývala diamanty posázená památka na nezapomenutelnou sezónu. Na šperku je vyobrazeno logo klubu.
Většina hráčů se s novým doplňkem ihned pochlubila na Twitteru. Radostí zářil třeba Marián Gáborík, ale i další. Hráči Kings budou v nadcházejícím ročníku usilovat o to, aby se stali prvním týmem od roku 1998, který by dokázal triumf obhájit.
„Tenhle prsten je skutečně výjimečný, ale můj nejoblíbenější je…ten příští,“ napsal za všechny spoluhráče na Twitter kapitán týmu Dustin Brown.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -