- Reklama -

Sbal se a leť! Krizi Bluesmanů mohou odnést i jejich opory

- Reklama -

Fanshop týmuSt. Louis Blues nevstoupili do letošního ročníku dobře. Ambiciózní tým v současnosti ztrácí 11 bodů na postupovou pozici do play-off. Krizi už odnesl padákem kouč Mike Yeo, jehož místo zaujal Craig Berube (čtěte ZDE). V poslední době to ale začíná vřít i v kabině a šušká se o trejdech dosud klíčových hráčů.
Nejvíce bota tlačí Blues v defenzivě. Nevyrovnané výkony gólmanů jsou o to viditelnější za nejistou obranou. Ani v kabině mezi hráči není nejlepší atmosféra, což ilustrovala bitka Sanforda a Bortuzza na jednom z tréninků (podívejte se ZDE). Novinář Jeremy Rutheford z The Athletic napsal, že vedení mužstva vyslalo jasnou zprávu všem ostatním klubům: „Jsme ochotní naslouchat nabídkám.“




Zámořští experti spekulují, že špatné výkony by mohly odvát z kabiny St. Louis dva beky – Alexe Pietrangela a Coltona Parayka. Rovněž se mluví o tom, že své místo nemá jisté ani doposud nejproduktivnější hokejista týmu Ryan O’Reilly.
Podle Rutheforda je ale nejpravděpodobnější, že bude generální manažer Doug Armstrong shánět posilu do zadních řad prostřednictvím výměny Jordana Schmaltze. Výměna Vladimira Tarasenka a dalších klíčových mužů se nezdá vzhledem k průběhu sezony příliš čekat, ale mohou se tvořit cestičky k jejich stěhování v letní přestávce. V současnosti by za ně nejspíše nezískali adekvátní náhradu.
Vytrejdování údajně nejvíce hrozí Patricku Maroonovi, Jayi Bouwmeesterovi a Carlu Gunnarsonovi.
Kdo si bude muset sbalit výstroj a hlásit se jinde?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -