- Reklama -

Schyluje se k vytrejdování ikony Flyers?

- Reklama -

Zámořský novinář Adrian Dater v úterý informoval, že hvězdný forvard Flyers Claude Giroux prezentoval vedení klubu ochotu vzdát se klauzule o nevyměnitelnosti v případě, kdy by byl vyměněný do třech konkrétních klubů.

Kapitán pensylvánského celku je spojován s možností výměny už několik měsíců. Nachází se v posledním roce osmileté smlouvy s cap hitem 8,275 mil. dolarů.

Giroux by chtěl být podle Datera v ideálním případě vyměněný do Colorada. Pokud by se nezadařilo, připadají jako alternativy Wild a Blues.

Avalanche budou mít před přestupovou uzávěrkou pod platovým stropem jen 1,7 mil. dolarů. Při výměně by si museli Flyers udržet část Girouxova platu s případným zapojením týmu jako Arizona, Ottawa, Detroit a Buffalo.

- Reklama -

Giroux strávil celou kariéru ve Philadelphii, která jej draftovala z 22. místa v roce 2006. Ve svých 34 letech je stále produktivní, když si ve 45 zápasech této sezóny připsal 37 bodů (16+21).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -