- Reklama -

Scott tvrdým zákrokem vyřadil Grabovského ze hry

- Reklama -

Čtvrteční zápas v Nassau Veterans Memorial Coliseum nedohrál běloruský útočník Michail Grabovskij, který odstoupil ve 14. minutě první třetiny pro zranění v horní části těla. Letní posila Ostrovanů z New Yorku se zranila poté, co ji v blízkosti mantinelu narazil forvard San Jose John Scott.
Evidentně hodně otřesený Grabovskij zůstal po zákroku více než dvoumetrového rabiáta Sharks (203 cm) ležet na ledě, následně za pomoci spoluhráčů a lékaře týmu zamířil do kabiny a do hry už se nevrátil.
Třicetiletý centr absolvoval v duelu jen pět střídání, na ledě strávil tři minuty a jedenáct sekund. Zatím není jasné, kdy se Grabovskij vrátí do hry. Rozhodčí posoudili atak Scotta jako čistý. Jak byste posoudili zákrok útočníka San Jose vy?

Příští zápas v TV: Toronto – Detroit, pá/so 17. října, 1:35, Fanda. Kompletní program zde.
- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -