- Reklama -

Seattle má za sebou premiéru před svými fanoušky

- Reklama -

Seattle Kraken se před letošní sezonou stali dvaatřicátým účastníkem nejprestižnější hokejové ligy světa – NHL. A tuto neděli 24. října se konečně dočkali premiérového ostrého zápasu ve své zbrusu nové hale – Climate Pledge Arena.

Jako první soupeř se Krakenům postavili Kosatky z Vancouveru. Ještě před začátkem utkání vyvěsil nový člen elitní společnosti plachtu pod strop haly s číslem 32, které má jednak připomínat, že se Seattle stal 32. mužstvem NHL, ale také na 32 tisíc fanoušků, kteří při žádosti Seattlu o založení klubu složilo zálohu na permanentní vstupenku.

V aréně Seattlu se psala historie už v první třetině, na jejímž konci vstřelil první branku domácího týmu ve svém novém domově obránce Vince Dunn.

- Reklama -

Jeho rychlá střela zápěstím, která se otřela o horní tyčku, překonala Thatchera Demka v brance Vancouveru a dala Krakenům vedení.

Čtyřiadvacetiletý obránce Dunn přišel do Seattlu při rozšiřovacím draftu ze St. Louis. V prvních čtyřech utkáních za své nové mužstvo nasbíral tři body za branku a dvě asistence.

Domácí premiéra ale Krakenům body nepřinesla, protože se nakonec museli před svým kanadským soupeřem sklonit po výsledku 2:4.

Titulní foto: Icon Sportswire

 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -