- Reklama -

Seattle šokoval NHL. Během hodiny prodal 25 tisíc permanentek na neexistující klub

- Reklama -

Skupina investorů kolem filmového producenta Jerryho Bruckheimera spustila ve čtvrtek předprodej permanentních vstupenek na zápasy klubu NHL v Seattlu. Počet fanoušků, kteří byli ochotni složit zálohu a dostat se do pořadníku na klání dosud teprve připravovaného celku, přitom předčil veškerá očekávání.
Posuďte sami: za 12 minut od spuštění prodeje bylo zaznamenáno 10 tisíc rezervací! Po hodině jich bylo už neuvěřitelných 25 tisíc. Když byla podobná akce spuštěna v Las Vegas, trvalo rok a půl, než bylo složeno 16 tisíc záloh. Toť srovnání s nedávnou minulostí.


Miliardáři, jež se snaží NHL do Seattlu dostat, tak vyslali světu jasný vzkaz: tohle město si špičkový hokej zaslouží. Rezervací je v tuto chvíli dokonce více, než kolik bude činit kapacita KeyAreny, která má po plánované renovaci pojmout 17 500 diváků.
„Abych se přiznal, jsme naprosto šokováni,“ řekl pro kanadskou stanici TSN zástupce jedné z investorských skupin Tim Leiweke. „…zdejší fanoušci jsou pro National Hockey League připraveni a spoléhají na nás, že ji sem přivedeme.“


Ruce si mne i vedení ligy, které do nového týmu vkládá nemalé naděje.  „Pokud se rozhodneme expandovat do Seattlu, bude to v největším zájmu soutěže,“ prohlásil tento týden komisionář Garry Bettman pro rádiovou stanici TSN Vancouver.
Cesta NHL do washingtonské metropole se tak zdá být otevřená. Optimistické hlasy hovoří o tom, že se můžeme dočkat už v sezóně 2020/21.
Titulní foto: maryam/flickr.com

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -