- Reklama -

Sekera končí v Edmontonu

- Reklama -

Oilers umístili v neděli zkušeného obránce Andreje Sekeru na bezpodmínečnou waiver listinu za účelem předčasného ukončení kontraktu. 33letému Slovákovi zbývají z jeho smlouvy s cap hitem 5,5 mil. dolarů ještě dva roky.
Jeho vykoupení bude stát Edmonton 2,5 miliónů v každé z následujících dvou sezón a 1,5 miliónů další dva ročníky poté.



Sekera podepsal s Olejáři v roce 2015 šestiletou dohodu, v Albertě jej však trápila zranění. V uplynulých dvou sezónách naskočil dohromady pouze do 60 utkání, v nichž nasbíral 12 bodů. V Edmontonu byl přitom nejlépe placeným zadákem.
Vicemistr světa z roku 2012 má na svém kontě z NHL 707 duelů v základní části a dalších 19 v play-off. Před angažmá v Kanadě oblékal dresy Kings, Hurricanes a Sabres.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -