- Reklama -

Selhali jsme, myslí si po prvním zápase Pietrangelo s Schennem

- Reklama -

Fanshop týmu
Obránce Alex Pietrangelo se nebál po úvodní prohře ve finále Stanley Cupu proti Bostonu řádně zkritizovat svůj tým. Podle kapitána Blues si může jeho celek stěžovat jen na sebe.
„Bylo to o nás,“ cituje Pietrangelova slova Tom Gulitti z oficiálních ligových stránek. „Vzdálili jsme se naší hře a v neutrální zóně jim dovolili hrát, co potřebovali.“
St. Louis přitom drželo v zápase do začátku druhého dějství dvoubrankové vedení. To utnul obránce Bruins Connor Clifton, jehož poté následovali další jeho parťáci.


Boston přestřílel Blues ve druhé a třetí třetině 30-12, vsítil čtyři góly a zvítězil 4:2.
„Nedostali jsme se k naší hře,“ vyjádřil se k úvodní ztrátě v sérii podobně také útočník Brayden Schenn. „Odevzdávali jsme puky, nepodporovali jeden druhého, až jsme nakonec koutouč hodně ztráceli. Netvořili jsme hru, což nás vedlo pouze k bránění.“
Mužstvo však nehází flintu do žita. „Věřím, že zítra odehrajeme mnohem zdařilejší duel,“ řekl na tiskovce hlavní kouč Craig Berube.
„Můžeme být ještě lepší a taky budeme, což už jsme ukázali v předchozích sériích,“ prohlásil sebevědomě forvard David Perron.
Týmy se vrátí do bostonské TD Garden v noci ze středy na čtvrtek. Kompletní rozpis utkání naleznete ZDE.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -