- Reklama -

Senators a Canucks si měnili hráče

- Reklama -

Ottawa vytrejdovala útočníka Toma Pyatta, gólmana Mika McKennu a volbu v šestém kole draftu 2019 do Vancouveru. Výměnou získává forvarda Darrena Archibalda a brankáře Anderse Nilssona.


Jednatřicetiletý Pyatt byl přitom v úterý Senátory umístěn na waiver listinu nechráněných hráčů. V této sezóně odehrál 37 zápasů, v nichž nasbíral jen dva body. O čtyři roky starší McKenna se objevil v deseti kláních a kryl 89,7 procenta střel.
Osmadvacetiletý Archibald strávil většinou ročníku na farmě v AHL, kde ve 23 střetnutích vstřelil 11 gólů a přidal pět asistencí. Stejně starý Nilsson se postavil do brány Canucks ve 12 duelech, ve kterých zaznamenal úspěšnost zákroků 89,5 procenta.
Cestování by pro hráče nemělo být problém, celky se ve středu večer utkají ve vzájemném souboji.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -