- Reklama -

Sens čelí brankářskému problému

- Reklama -

Trenér gólmanů Ottawy Pierre Groulx prozradil, že brankář Anders Nilsson stále bojuje se symptomy otřesu mozku a jeho působení v příštím ročníku je v ohrožení.

„Momentálně je to status quo. Má dobré i špatné dny. Stále se to týká bolestí hlavu, krku a jeho zraku,“ uvedl Groulx pro deník Ottawa Citizen. „Když se zranil, podával mimořádné výkony. Mrzí nás to i proto, že je to takový skvělý chlapík.“

30letý Švéd utrpěl otřes mozku 16. prosince a v akci jsme ho od té doby neviděli. V novém ročníku měl plnit pozici náhradníka Matta Murrayho, kterého Sens získali na trhu s volnými hráči.

Pokud by Nilsson nebyl k dispozici, zabral by pozici dvojky jeden z dvojice Marcus Högberg – Joey Daccord.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -