- Reklama -

Sidney Crosby překvapil rodinu fanoušků svou neoznámenou návštěvou

- Reklama -

Když Tricia Pottieová zaslechla v pátek kolem poledne zvonek u dveří svého domu, myslela si, že dorazil objednaný elektrikář, ale při nahlédnutí z okna nemohla uvěřit svým očím. Přede dveřmi totiž stál kapitán Pittsburghu Penguins Sidney Crosby.
Zprvu zpanikařila a přemýšlela, jestli má vůbec otevřít, protože měla na sobě jen plavky, ale zároveň nechtěla ikonu NHL nechat odejít. „Otevřela jsem jen na malou škvírku a pozdravila jsem ho. Odpověděl mi: Ahoj, jsem tady, abych vám podepsal dres,“ popisuje šokující návštěvu Tricia.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Rodina Pottiových se totiž před časem přistěhovala do Enfieldu (Nova Scotia) a když v jedné ze sousedských debat přišel na přetřes hokej, tak se Pottiovi dověděli, že Sidney Crosby pochází z nedalekého Cole Harbouru a poměrně často jezdí po silnici vedoucí před jejich domem.
Otec dostal nápad, že by mohl Crosbymu nechat na trávníku před vilkou vzkaz, aby jim podepsal svůj dres. „Řekl jsem zprvu žertem: Tak já mu venku nechám znamení, vyhrál Stanley Cup, tak je na to správná doba. Vzal jsem kus překližky, asi tak metr na dva a půl metru, a společně s dcerou Madisyn jsme mu na ni napsali vzkaz a k desce připevnili Crosbyho dres,“ usmíval se Triciin manžel Darryl.
Panel s namalovaným Stanley Cupem a nápisem „Side, prosím, podepiš mi dres“ stál na paletě u silnice asi týden v době, kdy Crosby měl pohár ve svém rodném městě, ale poté Darryl potřeboval desku na přemístění vířivky z garáže na zadní dvorek a vzkaz odstranil. „Myslel jsem si, že si nápisu nevšimnul nebo je zaneprázdněný, což u takového hráče není nic výjimečného a musí absolvovat spoustu nasmlouvaných akcí,“ vysvětluje Darryl.
O to větší překvaní pro celou rodinu bylo, když kapitán Tučňáků zazvonil po čtrnácti dnech u jejich dveří. V té době byla doma jen Tricia s mladší dcerou Madisyn, Darryl a druhá dcera Breanna byli zrovna v práci, takže Crosby podepsal několik dresů a další upomínkové předměty a stihnul i probrat hru ženského hokejového týmu, ve kterém Madisyn působila. Během asi dvaceti minut došla řeč i na Crosbyho charitavní projekt pro podporu mentálně postižených dětí Strongest Families, jenž v roce 2013 získal prestižní kanadské ocenění Ernesta C. Manninga.
Poté, co Crosby opustil dům, poslala Tricia svému manželovi e-mail s označením „byl tu starý přítel“ a připojila fotku Sidneyho s dcerou. „Když jsem tu fotografii otevřel, samozřejmě jsem hned poznal dceru a vedle ní … To … to je Sidney Crosby! Počkej … počkej. To je v mém domě! Je to v mém domě! A nadšeně křičím na lidi v práci, kteří na mě nechápavě hledí a ptají se o čem to mluvím,“ vzpomíná Darryl a dodává:
„Je to nejlepší hokejista na světě, úžasný člověk, velvyslanec sportu, mezinárodní superstar a přesto je ochoten si najít čas, aby mohl podepsat svůj dres chlapovi, co bydlí u příjezdové cesty. Prostě úžasné.“
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -