- Reklama -

Síla sociálních sítí: Stamkos se překlikl a všichni už ho vidí v Torontu

- Reklama -

V létě končí Stevenu Stamkosovi smlouva v Tampě Bay, jednání o nové uvízla na mrtvém bodě. Kapitán Blesků si navíc v poslední době příliš nerozumí s trenérem Jonem Cooperem. Když v takovéhle situaci hokejista „lajkne“ článek hovořící o jeho odchodu do jiného klubu, může si být jistý, že spustí mediální lavinu.
Marné je potom veškeré vysvětlování, že se jednalo o náhodu či omyl. Vůbec vám nepomůže, když své kladné hodnocení vymažete. Zvláště když tím druhým celkem jsou Maple Leafs působící v hokejem poblázněném Torontu a vy pocházíte z tamního předměstí Markham.


„Zmáčknete náhodně tlačítko Like a Twitter během hodiny vylétne do povětří. Tohle mě naučí, že musím být příště opatrnější. Ten tweet se líbil mé kapse (kde jsem měl mobil),“ pronesl Stamkos. Ovšem pozor! Nikoliv včera nebo dnes, nýbrž v létě roku 2014.
Současný „omyl“ pětadvacetiletého centra není totiž prvním případem podobného druhu. Stejně se Stamkos překlikl loni v červenci při čtení jednoho článku na The Hockey News (jak jinak než o Torontu) a ještě jednou během stejného týdne, tentokrát v reakci na příspěvek jednoho fanouška, který si přál spatřit Stevena Stamkose a Ostrovana Johna Tavarese v dresu Javorových listů.
Možná si Stamkos z fanoušků tak trochu střílí. Možná se snaží donutit vedení Lightning k předložení smlouvy, se kterou by byl spokojenější než se současnou nabídkou. Ať je to jak je, až příští týden zavítají Blesky do Toronta, jejich kapitán bude v obležení novinářů.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -