- Reklama -

Skandální slova v Dallasu. Ředitel Stars vulgárně zkritizoval Benna se Seguinem

- Reklama -

Fanshop týmu
Upozornění: V článku jsou citovány vulgarismy.
Držte si klobouky. Následující slova budou v příštím týdnu hýbat děním v NHL.
Výkonný ředitel Dallasu Jim Lites je natolik rozčarován výkony svých dvou největších hvězd Tylera Seguina a Jamieho Benna, že se v rozhovoru pro Seana Shapira z portálu The Athletic rozhodl použít nevídaně ostré výrazy.
„Hrají totální hovno (v originále ‚They are fucking horseshit‘ – pozn. autora). Nevím, jak jinak to říct,“ spustil Lites. „Tým byl OK, ale Seguin a Benn byli příšerní,“ komentoval čtvrteční zápas proti Nashvillu, který Stars vyhráli 2:0 (k duelu více ZDE). Pro oba zmíněné útočníky se však jednalo o druhé utkání v řadě, z něhož vyšli bodově naprázdno.
Dallas se aktuálně nachází na čtvrtém místě Centrální divize a okupuje poslední postupovou příčku v Západní konferenci.



„Jsme liga založená na hvězdách, ale ty naše to nechápou,“ uvedl Lites s prosbou, ať Shapiro jeho vyjádření publikuje. „Je to ostudné a nikdo o tom nepíše. Zveřejněte to!“
Frustrace v klubu se poprvé projevila ve čtvrtek ráno, kdy hlavní kouč Jim Montgomery označil první trénink po vánoční přestávce jako „kurevsky trapný“.
„Tito kluci nejsou dostatečně dobří. Nejsou dobří pro mě, nejsou dobří pro majitele a je zřejmé, že nejsou dost dobří ani pro generálního manažera,“ pokračoval Lites.
„Podepsali velké kontrakty, protože byli v posledních pěti letech třetí a čtvrtý nejlepší střelec v National Hockey League,“ opíral se dál druhý nejvýše postavený muž organizace do Benna se Seguinem. „Dostali své peníze a my prostě nečekali, že budou v každém klání svým soupeřem přehráni.“
Lites dodal, že mu během duelu s Nashvillem poslal majitel Tom Gaglardi pětkrát SMSku se stručným vzkazem „WTF“. „Je nasraný a vy víte proč,“ poznamenal k tomu.
Devětadvacetiletý Benn odehrál v této sezóně 38 zápasů, v nichž nasbíral slušných 30 bodů (15+15). Oproti jeho minulým standardům se ale jedná o nižší číslo. Podobně je na tom i o tři roky mladší Seguin, který je s 32 body (11+21) hluboko za výkony z minulých let.
Benn, jehož smlouva vyprší až v roce 2025, je s průměrným ročním platem 9,5 mil. dolarů čtvrtým nejlépe placeným hráčem NHL. Seguin pak v létě 2018 podepsal nový osmiletý kontrakt s cap hitem ještě o 350 tisíc vyšším. Dohoda začne platit od příštího ročníku (podrobnosti ZDE).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -