- Reklama -

Skandální video u Senators. Hráči v něm zesměšňují trenérský tým

- Reklama -

Rozklad Senators pokračuje. Dva měsíce po odchodu opory týmu Erika Karlssona se dostalo na veřejnost video, v němž si několik současných členů mančaftu utahuje z trenérů a vysmívá se vlastní defenzivní hře.
Záběry zachycují Matta Duchena, Chrise Widemana, Alexe Formentona, Thomase Chabota, Dylana DeMela, Colina Whitea a Chrise Tierneyho v autě služby Uber během nedávného tripu v Arizoně.




Hokejisté za jízdy kritizovali členy trenérského sboru včetně asistenta hlavního kouče Martina Raymonda.
„Marty Raymond, jediný kouč v historii NHL, který má v jednom roce nejhorší přesilovku i oslabení,“ říká na videu útočník Matt Duchene.
„Všimli jste si, pokud vůbec dáváte pozor, že když (Raymond) pouští video, nikdy vás nic nenaučí?“ doplňuje Duchenova slova obránce Chris Wideman. „Pouze komentuje, co tam běží.“
Duchene poté nevědomky přilévá olej do ohně, když přiznává, že videorozborům nevěnuje pozornost už tři týdny.
Originální video bylo poprvé zveřejněno na Youtube a Twitteru, ale bylo smazáno. Důvodem je fakt, že bylo pořízeno bez vědomí natáčených.
Generální manažer Uberu Rob Khazzam později v pondělí uveřejnil, že záběry jsou v rozporu s firemními pravidly. Doplnil také, že pracuje na jeho odstranění.
Zmínění hráči si už mezitím sypou popel na hlavu.
„Rádi bychom se Martymu Raymondovi, spoluhráčům a trenérům omluvili za naše komentáře z 29. října,“ stojí v jejich společném prohlášení. „Na našem týmu nám záleží a koncentrujeme se na společný růst. Jsme vděční za podporu fanoušků a organizace. Je to pro nás pořádná lekce, polepšíme se.“
Ottawa má po 14 zápasech aktuálního ročníku bilanci 5-6-3 a na postupovou pozici do play-off momentálně ztrácí tři body.
Zmíněné video zhlédněte níže:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -