- Reklama -

Smith-Pelly podepsán. Nyní cílí Capitals na českého obránce

- Reklama -

Fanshop týmu
Devante Smith-Pelly zůstává ve Washingtonu. Šestadvacetiletý útočník, který se mohl stát 1. července nechráněným volným hráčem, podepsal s klubem roční kontrakt na jeden milión dolarů.
Rodák z kanadského Scarborough odehrál v uplynulé sezóně 75 zápasů s bilancí sedmi gólů a devíti asistencí. V play-off přidal dalších osm bodů (7+1).


Capitals jsou pro Smith-Pellyho čtvrtým týmem v rámci jeho kariéry v NHL. Předtím působil v organizacích Anaheimu, Montrealu a New Jersey.
Vedení celku z hlavního města má nyní po podpisech nových smluv s Johnem Carlsonem (čtěte ZDE) a Smith-Pellym políčeno na českého beka Michala Kempného, jenž se může už v neděli upsat jakémukoliv dalšímu mančaftu.

O sedmadvacetiletého hodonínského rodáka, který začal minulý ročník v Chicagu, by byl na trhu značný zájem. Samotný hokejista by se ale rád usadil.
„Nechci měnit něco, co fungovalo. Kdyby byla možnost pokračovat ve Washingtonu, hrozně rád tam zůstanu,“ svěřil se Kempný Václavu Rokytovu z Českého rozhlasu. Podle agenta Aleše Volka je hráčovým cílem víceletý kontrakt.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -