- Reklama -

Smolař Spooner bude opět měnit klub

- Reklama -

Náročné období Ryana Spoonera pokračuje.
27letý útočník byl Vancouverem umístěn na bezpodmínečnou listinu volných hráčů s cílem vykoupení ze smlouvy. Informaci přinesl Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.

Spoonerovi zbývá z jeho dvouletého kontraktu na osm miliónů ještě rok. Smlouvu podepsal loni v červenci s New Yorkem Rangers.
Rodák z Ottawy byl posléze na podzim vytrejdován do Edmontonu, kde s třemi body ve 25 utkáních neoslnil a byl „uklizen“ na farmu do Bakersfieldu.
Ke Canucks se Spooner dostal v únoru v rámci trejdu s forvardem Samem Gagnerem (čtěte ZDE). Nyní po pár měsících bude muset opět zakotvit jinde.
45. muž draftu 2010 odehrál v NHL celkem 325 zápasů, ve kterých nasbíral 167 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -