- Reklama -

Smutný konec. Opora Tampy Bay je vážně nemocná

- Reklama -

Zkušený útočník Tampy Bay Ryan Callahan byl umístěn na listinu dlouhodobě zraněných hráčů (LTIR). 34letému Američanovi bylo diagnostikováno degenerativní onemocnění zad, které de facto ukončilo jeho kariéru.


Callahanovi zbývá z jeho současného kontraktu s cap hitem 5,8 mil. dolarů jeden rok. Jeho umístěním na LTIR si klub uvolnil prostor pod platovým stropem.
„Vím, že plánoval nejen řádně dokončit tuto smlouvu, ale také podepsat posléze novou,“ okomentoval situaci generální manažer Bolts Julien BriseBois. „V druhé polovině ročníku jsme měli mnoho rozhovorů o jeho budoucnosti, takže tohle je pro něj nesmírně smutná zpráva.“


Rodák z Rochesteru působí u Lightning od roky 2014, kdy byl vytrejdován z New Yorku Rangers. V Tampě se dlouhodobě potýkal se zdravotními problémy a v minulé sezóně jejich vinou absolvoval jen 52 utkání se ziskem 17 bodů.
Šikovný pravý křídelník strávil v NHL 13 let, během nichž naskočil do 757 duelů a nasbíral 286 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -