- Reklama -

St. Louis má políčeno na gólmana Red Wings

- Reklama -

Fanshop týmu
Jimmy Howard je v hledáčku skautů St. Louis Blues. Detroitský gólman má být vyřešením bídné situace v jejich brankovišti.
„Mé zdroje mi říkají, že St. Louis věnovalo významnou pozornost Jimmymu Howardovi,“ poznamenal během televizního vysílání expert stanice TSN Darren Dreger.



Dreger dodal, že zástupci missourského celku se objevili i na pondělním zápase Detroitu proti Columbusu.
Čtyřiatřicetiletý Howard se může stát po sezóně neomezeně volným hráčem, ale Rudá křídla již dříve avizovala, že stojí o prodloužení spolupráce. Rodák se Syracuse se může v tomto ročníku pochlubit úspěšností zákroků 92,2 procenta.
Strážci svatyně Blues jsou na tom mnohem hůře. Jake Allen kryl jen 89,6 procenta střel a Chad Johnson 89,5. Chabé výkony gólmanů se projevují i na celkovém postavení celku – aktuálně je St. Louis předposledním týmem NHL.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -