- Reklama -

Staal má namířeno do Buffala

- Reklama -

Zkušený forvard Eric Staal byl Minnesotou vytrejdován do Buffala za útočníka Marcuse Johanssona.
35letý Staal odehrál v uplynulé sezóně 66 utkání, ve kterých vstřelil 19 branek a přidal 47 bodů. Ze smlouvy s cap hitem 3,25 miliónů mu zbývá ještě jeden rok.


Rodák z Thunder Bay byl draftován Carolinou v roce 2003 z druhého místa. V NHL hájil trikoty Canes, Rangers a Wild, přičemž v roce 2006 se radoval s Hurricanes ze Stanley Cupu.
29letý Johansoon má za sebou sezónu v Buffalu, v níž odehrál 60 zápasů se ziskem 30 bodů (9+21). Z kontraktu má platný ještě rok s cap hitem 4,5 miliónů.
Rodák z Landskrony začal svou kariéru ve Washingtonu, který si jej vybral na draftu 2009 z 24. místa. Později působil také v New Jersey  a Bostonu. V 648 kláních základní části stihl nastřádat 364 bodů (129+235).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -