- Reklama -

Stane se Zacha nadbytečným?

- Reklama -

New Jersey se může připravovat na stav, kdy dá v týmu více prostoru nadějným mladíkům jakými jsou Jesper Boqvist, Janne Kuokkanen, Joey Anderson, Nicholas Merkley či Nolan Foote. Corey Masisak z portálu The Athletic informuje, že by tento posun mohl ohrozit postavení českého útočníka Pavla Zachy.
Podle žurnalisty jsou zmínění mladíci už zralí na NHL a místo jim bude muset uvolnit někdo jiný. Zmiňuje přitom konkrétně i 23letého rodáka z Brna a forvarda Milese Wooda.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

Zacha, který v NHL doposud působil jen v týmu Devils, odehrál v tomto ročníku 65 zápasů s bilancí osmi branek a 24 asistencí. Celkem už v lize naskočil do 266 duelů se ziskem 108 bodů (37+71).
O rok starší Wood má na svém kontě v aktuální sezóně po 68 utkáních 11 gólů a 12 přihrávek.
Příliš velký počet nadějí však může pro oba hokejisty znamenat stěhování. Jejich situaci navíc dle Masisaka zhorší i nadcházející draft, v němž budou Ďáblové pravděpodobně opět vybírat vysoko.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -